+36306959681

Rólam

Alt Benjamin

Üdvözöllek az Alt Product horgász webshop oldalán

Mi az Alt Product?

Alt Benjamin vagyok és kicsi gyerekkorom óta a horgászat a mindenem. Így kézenfekvő volt, hogy ezzel szeretnék foglalkozni felnőttként is. Az Alt Product webáruházban a saját termékeimet találod meg. Válogass kedvedre!

Horgász kellékek

Horgászat terén ma már közel 20 éves tapasztalat áll mögöttem, és folyamatosan fejlesztem magam. Szakmai tudásom és kreativitásom minden elemét a kézműves horgász felszerelések és az egyedi horgász etetőkosarak gyártásának szentelem.

Továbbiakban a termékeim között megtalálhatsz egyedi tervezésű- leszúró, mérlegelő állvány, oldaltálca, ernyőtartó, keverőszár, method kosár- horgászati kiegészítőket.

Termékeimet a saját igényeim szülték, és ezáltal lényegében elpusztíthatatlanok.

Kérésre folyamatosan készítek különböző anyag-felhasználású egyedi horgász eszközöket is az utóbbi 7 évben. Vállalkozásomat pedig 3 éve kezdtem el felépíteni.

Történetem

7 éves koromtól megszállottan gyakorlom ezt a különleges sportot, és gyűjtöm az élményeket.

Kezdetekben a kisebb-nagyobb csatornákon próbáltam meg sikeres lenni. Idővel a különböző Tisza holtágakat fedeztem fel. Az utóbbi hét évben már aktívan pecázok a Dunán is. 

A horgászfelszerelés gyártásának ötletét a Duna sodorta felém. Már az első időszakban éreztem, hogy számomra nem elég az a minőségű etetőkosár felhozatal, amit a horgász boltok polcai kínálnak. Hozzáteszem, ebben az időszakban a dunai feeder horgászat még gyerekcipőben járt, én pedig elszánt voltam.

Ha felkeltették  figyelmedet a jó minőségű, strapabíró horgász kellékek, akkor jó helyen jársz. 

Reményeim szerint még többen fogjátok érezni az általam nyújtott minőség erejét.Sok sikert és rengeteg akadót kívánok!

Kapcsolat